Kapcsolat

Neked ajánljuk!

A Papírvárosok szupersztárja

cara-babydoll-ysl
22 éves, és már több élményt gyűjtött, mint más nyugdíjig. Tele van energiával, nyakigláb, és nagyon híres: üldögélt már Lars Ulrich, a Metallica dobosa mögött koncert közben. Tequilázott Whitney Houstonnal nem sokkal a halála előtt. Volt már a Victoria’s Secret angyalkája, ő a Burberry arca, és több mint 15 millió követője van az Instagramon. És bármi történik vele, filmezik és fényképezik.

“Ha megöregszem, végignézem ezt a rengeteg felvételt, és nagyon jól fogok mulatni… mert addigra valószínűleg semmire sem emlékszem majd az egészből” – mondta egy újságírónak Cara Delevingne, aki most új kalandba vág: ő a Papírvárosok női főszereplője.

A rendező azt mondja, nem volt protekció: a szerepre jelentkező kb. 200 színésznőnek mind ugyanazon a próbafelvételen kellett megméretnie magát.

“Sosem akartam modellkedni, négyéves korom óta arra vágyom, hogy színésznő legyek. És most végre olyan szerepet ajánlottak nekem, amit boldogan játszom el. Mert ez a filmbeli csaj tulajdonképpen én vagyok!” – mondta Cara.

Papírvárosok hazai bemutató: 2015. július 30.

Forrás és fotó: InterCom
Olvasd el ezeket is!

A te véleményed is számít!