Kapcsolat

Neked ajánljuk!

Sorozatsztárok első kínos szerepei

Nem könnyű a kezdő színészek élete, és ezt a néhány sorozat sztár a saját bőrükön tapasztalták. Az Agymenők Sheldonja, Jim Parsons az egyik első szerepében hagyta, hogy az arcát farkasok nyalogassák, míg a Modern család bombázója 17 évesen a tengerparton villantotta meg csodás alakját. Nem meglepő, hogy rögtön fel is fedezték.

A szitkomok sztárjai sem születtek híresnek, pedig a többségük nagyon akarta a sikert. Elég Jim Parsonra gondolni: az Agymenők idegesítően zseniális, zseniálisan idegesítő Sheldonja gyerekként rákapott az előadóművészetre. Már az oviban zongorázott, hat évesen pedig színdarabban játszott. Reklámszerep nélkül azonban Parsons sem úszta meg.

Farkasokkal hált

Nagy vihart kavart az Egyesült Államokban a kizárólag éjjel vetített Quiznos reklám, amelyben a később világhírűvé vált Parsons egy farkas csecsét szopogatja. A szerep szerint azért eszi a cég új, 1 dollár 99 centbe kerülő szendvicsét, mert farkasok nevelték. Ha alaposan megnézzük a filmecskét, Parsons játékában már ebben a korai zsengében felfedezhető néhány Sheldonos vonás. Innen egyenesen ívelt felfelé a színész karrierje, talán azért, mert már akkor jobb ügynöke volt, mint Penny-nek valaha.

Kéjesen falatozott

A Modern Család Jay Pritchettjét alakító Ed O’Neill élete egyik első szerepében kéjes élvezettel majszolgatta a tenger gyümölcseit a Red Lobster étteremláncban. Az alakítás olyan jól sikerült, hogy ezt követően kisebb szerepet kapott az 1972-es Gyilkos túrában (Deliverance), majd a nagy áttörés is elérkezett Al Bandy megformálásával a 11 évadot megélt Egy rém rendes családban. O’Neill most a második virágzását éli, hiszen az idehaza a Comedy Centralon futó Modern család Amerika második legnézettebb szitkomja.

Ledobta a textilt

Negyvenen túl is elismerésre méltó Sofia Vergara alakja, aki Gloriát alakítja a Modern családban. Nem nehéz elképzelni, milyen dögös volt 17 évesen, és szerencsére nem is kell, mert a Pepsi reklámja örökre megőrizte a látványt világ számára! A vetkőzős jelenet olyan jól sikerült, hogy Sofiát szinte azonnal felfedezték, ma pedig ő a legjobban kereső szitkomszínésznő az egész világon.

Forrás és fotó: Red Lemon Media


Olvasd el ezeket is!

A te véleményed is számít!