Kapcsolat

Neked ajánljuk!

Magic Mike és a csajok

MMXXL_jelenetfoto (17)A Magic Mike XXL (már a mozikban) öt kigyúrt főszereplője nem szégyellős srác: aki látta a filmet, mind egyetért abban, hogy szokatlanul sokat bevállaltak a nézők elkápráztatása érdekében. De a férfi vetkőzőtáncosokról szóló filmnek mégis van egy jelenete, amit – saját bevallásuk szerint – nem volt könnyű felvenni.

A nagy táncos, zenés, csajos finálét. De nem azért, mert vad és különleges erotikus táncokat kellet betanulniuk és sokszor újratáncolniuk. Hanem mert közben 900 női statiszta vette körül őket.

“Nem vagyok kezdő – mentegetőzött a True Blood sorozatból is ismert Joe Manganiello –, nem szoktam megijedni a rázósabb felvételektől, de ez azért elég kemény volt. A rendezőnk elképesztő sok, nagyon elszállt csajt akart körénk, és ezek a lányok tényleg odatették magukat. Amíg velük dolgoztunk, folyton majd megsüketültünk, sikoltoztak, üvöltöttek, tapsoltak. És nemcsak olyankor, amikor forgott a kamera – a szünetekben is őrült hangulatban voltak.”

Talán nem véletlen, hogy a nagy táncjelenet forgatására kijelölt két hét során, a színész bombázó mennyasszonya, Sofia Vergara is minden nap kilátogatott a stúdióba. „Csak látni akartam a vőlegényem tangában” – mondta, de lehet, hogy egy kis féltékenység is volt a dologban…

Forrás és fotó: InterCom





Olvasd el ezeket is!

A te véleményed is számít!