Kapcsolat

Neked ajánljuk!

Csütörtökön érkeznek a Törtetők

Törtetők cover
Csütörtöktől végre betekintést nyerhetünk a hollywoodi kulisszák mögé, egy igazi jó hangulatú, pörgős nyári vígjátékban. A Törtetők a feltörekvő fiatal sztár Vincent Chase (Adrian Grenier) és barátai életét mutatja be, akik az Álomgyár tündöklése és buktatói között próbálnak lavírozni, együtt megélve sikert és kudarcot.

A sztárélet nem csak a jó bulik és szexi csajok forgatagát rejti, – habár akad abból is bőven, – de egy sikeres színésznek meg kell küzdenie a stúdiók, producerek és ügynökök akaratával, pláne ha a színészet nem elég számára és rendezni is akar. Márpedig Vincent Chase egy több, mint 100 millió dolláros projektbe szeretne belekezdeni, melynek nem csak főszereplője, de direktora is kíván lenni. Barátai, Eric (Kevin Connolly) és Teknőc (Jerry Ferrara), valamint testvére, a lecsúszott, nagyszájú színész Johnny „Dráma” (Kevin Dillon) és egykori ügynöke, a mára már nagymenő stúdió vezető Ari Gold (Jeremy Piven) segítik őt céljai elérésében, vagy éppen (természetesen akaratlanul) akadályozzák a film megszületését. De ha nagyra vágyik az ember, ahhoz pénz is kell, valamint kompromisszumok, amit a producerekkel (Billy Bob Thorton és Haley Joel Osment) vívott csaták nem könnyítenek meg.

Mi sem bizonyítja jobban, hogy valódi betekintést kaphatunk az igazi hollywoodi életbe, mint az, hogy számtalan híresség önmagát játszva (!) tűnik fel a filmben. A cameo lista elég illusztris, többek között Mark Wahlberg, Liam Neeson, Emily Ratajkowski, Armie Hammer vagy Jessica Alba is megjelenik a filmben, kisebb nagyobb szerepekben.

Az HBO azonos című, 8 évadot megélt, Emmy- és Golden Globe-díjas sorozatának filmváltozata igazi nyári kikapcsolódás, hatalmas bulikkal, remek beszólásokkal és fergeteges poénokkal.

Hazai bemutató: 2015. június 25.

Forrás és fotó: InterComSzinkronos előzetes

Mark Wahlberg összeállítás

TV szpot

Készítsétek el saját Törtetők videótokat! Illesszétek be a videóba barátaitokat és osszátok meg a világgal Ti is!
törtetők program

Olvasd el ezeket is!

A te véleményed is számít!