Kapcsolat

Neked ajánljuk!

A Terminátor hangján szólal meg a navigációs program

Terminátor Genisys cover
Arnold Schwarzenegger
igazítja útba az autósokat egy okostelefonokra ingyen letölthető műholdas navigációs program hangjaként. Az ötlet, hogy Arnie a Waze hangja legyen, állítólag tőle magától származik. „Amikor először használtam a Waze-t, rögtön eszembe jutott, hogy a Terminátor géphangja tökéletes lenne hozzá – mondja Schwarzenegger. – A közösségi médiában egyfolytában követelik a rajongók, hogy valami ilyesmire használjuk a klasszikus beszólásokat, amik a Terminátor-filmekben elhangzanak. Így aztán kitaláltuk, hogy ezentúl a bájos osztrák akcentusommal igazítok útba bárkit, aki megveszi a programot az autójába. Kikapcsoláskor például udvariasan elköszönök: hasta la vista, baby!”

Mivel minden szentnek maga felé hajlik a keze, a Waze a következő hetekben azzal kapcsolatban is útbaigazítást fog nyújtani az amerikai autósoknak, hogyan juthatnak el a legközelebbi moziba, ahol Schwarzenegger legújabb filmjét, a Terminator: Genisyst játsszák.

John Connor (Jason Clarke), az emberi ellenállás vezetője visszaküldi 1984-be Kyle Reese őrmestert (Jai Courtney), hogy védje meg Sarah Connort (Emilia Clarke) és oltalmazza a jövőt, ám az események váratlan fordulata töredezett idővonalat hoz létre. Reese őrmester a múlt ismeretlen változatában találja magát, ahol különös szövetségesekre talál, köztük egy új T-800-as Terminátorra, a Védelmezőre (Arnold Schwarzenegger). Veszélyes új ellenségekből sincs hiány, és szokatlan a küldetés is: helyre kell állítani a jövőt…

Hazai bemutató: 2015. július 2.

Forrás és fotó: UIP-Duna Film
Olvasd el ezeket is!

A te véleményed is számít!