Kapcsolat

Neked ajánljuk!

Megérkeztek a legújabb videók a Minyonokhoz

Minyonok jelenetfotóA Gru és folytatása, az Oscar-jelölt Gru 2 példátlan sikere nyomán a közönség további történetekre vágyott, amelyek az Illumination Entertainment által létrehozott világban játszódnak. A nézők a világ minden részén teljesen rákattantak a minyonokra és kíváncsiak voltak arra, honnan származnak Gru hebehurgya szolgái, kik voltak, mielőtt rátaláltak igazi gazdájukra és milyen kalandokon mentek keresztül, amióta bolygónkon megjelentek.

A minyonok története az idők hajnaláig nyúl vissza. Egysejtű sárga organizmusokként kezdték, de rengeteget fejlődtek az idők során, és folyamatosan a leggonoszabb gazdákat szolgálták. Gazdáikat azonban – a T-rextől Napóleonig – sorra elvesztették, s emiatt a magukra maradt minyonok súlyos depresszióba estek.

Egy Kevin nevű minyon azonban merész tervet kovácsol, és barátai, a lázadó kamasz Stuart és a kedves kis Bob oldalán nyakába veszi a világot, hogy új gonosz gazdát találjon, akit népével hűségesen szolgálhat.

Izgalmas kalandjaik során rábukkannak a következő potenciális gonosz gazdára, Scarlet Túlölőre, aki a világ első női szupergonosza. A jeges Antarktiszról a hatvanas évek New Yorkjába utaznak, s végül Londonban kötnek ki, ahol életük legnehezebb feladatával szembesülnek – meg kell menteniük a minyonokat a kipusztulástól.

Már nem kell sokat várnunk, hogy viszontlássuk a tic-tac cukorkára emlékeztető sárga kis kedvenceinket: Minyonok hazai bemutató: 2015. július 9.
Forrás és fotó: UIP-Duna

Olvasd el ezeket is!

A te véleményed is számít!