Kapcsolat

Neked ajánljuk!

Mad Max – A harag útja összeállítás

madmaxcover
Eljött végre a hét, amire oly sok mozirajongó várt! A külföldi kritikusok által az év eddigi legjobb filmjének nevezett alkotás, amely 227 kritika alapján jelenleg 98%-on áll (!!!) a Rotten Tomatoes oldalán csütörtöktől végre hozzánk is megérkezik!

George Miller filmje 109 millió dollár bevételt hozott rögtön a bemutatója utáni héten, és ezzel természetesen a nemzetközi toplista első helyén parkolt le. Az eredmény nemcsak a különleges rendezői pályát maga mögött tudó George Miller élete legnagyobb sikere, de a négy Mad Max-film közül is kiemelkedik. A filmet az USA-n kívül egyszerre 68 ország kb. 16 900 mozivásznán kezdték játszani, és kb. 40 országban lett rögtön a legnézettebb film. Az Egyesült Államokban 3702 moziteremben több mint 44,4 millió dollárért vettek rá jegyet.

A nem túl távoli jövőben, a sivataggá vált világban, a vízért folyó háborúk idején játszódó csupa gép, csupa száguldás vízió főszerepében Tom Hardy, Charlize Theron és Nicholas Hoult – valamint több mint 130 egyedi tervezésű, különlegesen átalakított, posztapokaliptikus jármű.

A Mad Max – A harag útja egyszerre sodró lendületű, egy percre sem fékező akciófilm és meghökkentő, szemkápráztató fantáziával létrehozott mozis látomás, melynek sikeréhez a múlt héten, a Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon sorra került gálavetítés is biztosan hozzájárult. És a száguldás folytatódik: e hét csütörtökétől már a magyar mozikban is feldübörögnek az őrült motorok.

A film megtekinthető lesz eredeti nyelvű felirat nélküli, feliratos 2D, szinkronos 2D, 3D és 4DX formátumban is!

Jelenetfotókért katt ide!

A filmben látható őrületes autókhoz készült egy honlap, amelyen minden fontos infót megtudhattok a járművekről!
image011

Készítsd el Mad Max profilodat!
image015

Készítsd el saját plakátodat, amelyek közül a nyertest maga George Miller választja ki!!!!
image016

Nézd meg az régi Mad Max filmek előzeteseit!

Mad Max – A harag útja videók

Forrás és fotó: InterCom


Olvasd el ezeket is!

A te véleményed is számít!