Kapcsolat

Neked ajánljuk!

Bosszúállók: Ultron kora új előzetes + cool plakátok

Új előzetes érkezett a májusban bemutatásra kerülő Bosszúállók: Ultron kora című Marvel filmhez. Ebből az előzetesből már kicsivel több kiderül a történetről és nagy örömünkre szolgálhat az is, hogy Ultron szikronhangja már nem egy kisegéréhez hasonlít, hanem egy kicsit markánsabb tónust kapott. 🙂 A trailer mellett jó kis karakterplakátok is érkeztek.

Bosszúállók: Ultron kora új előzetes + cool plakátokAvangers_B1_Utron_12E_kicsiBosszúállók: Ultron kora új előzetes + cool plakátokBosszúállók: Ultron kora új előzetes + cool plakátokBosszúállók: Ultron kora új előzetes + cool plakátokBosszúállók: Ultron kora új előzetes + cool plakátokBosszúállók: Ultron kora új előzetes + cool plakátokBosszúállók: Ultron kora új előzetes + cool plakátok

Amikor Tony Stark újra életet akar lehelni a parkolópályára állított békefenntartó programba, nem minden sikerül a tervei szerint. A Föld legnagyobb hőseinek, vagyis Vasembernek, Amerika kapitánynak, Thornak, a Hihetetlen Hulknak, a Fekete Özvegynek és Sólyomszemnek ezúttal a legvégső megmérettetésen kell helytállniuk, mivel a bolygó sorsáról van szó. A rettegett Ultron megjelenésével a Bosszúállókra vár a feladat, hogy megakadályozzák ördögi terve megvalósítását. Az egyedülálló, globális kaland azonban csupán vonakodva megköttetett szövetségek és nem várt események árán teljesedhet ki. A Bosszúállók: Ultron kora-ban visszatér Robert Downey Jr Vasember/Tony Stark szerepében, akárcsak Chris Evans, mint Amerika kapitány, Chris Hemsworth, mint Thor és Mark Ruffalo, mint a Hihetetlen Hulk. A csapatot Scarlett Johansson (Fekete Özvegy), Jeremy Renner (Sólyomszem), valamint Samuel L. Jackson (Nick Fury) és Cobie Smulders (Maria Hill) egészíti ki. Nekik kell szembeszállni a James Spader által megformált Ultronnal, ezzel a rettenetes, modern technológiával felturbózott gonosztevővel, akinek feltett szándéka az emberiség elpusztítása. A csapatnak rajta kívül a titokzatos és hatalmas Maximoff-testvérpárral Wanda és Pietro Maximoffal (Elizabeth Olsen és Aaron Taylor-Johnson) gyűlik meg a baja, ellenben egy régi barát is a segítségükre siet, igaz megújulva, Vision alakjában (Paul Bettany). A Bosszúállók: Ultron kora rendezői székében Joss Whedon ült, aki a forgatókönyvet is írta.

Szerző: Illés Heni

Hazai bemutató: 2015. május 7.

Forrás és fotó: Forum Hungary


Olvasd el ezeket is!

A te véleményed is számít!